7: Evolutionair veranderen, hoe werkt dat eigenlijk?

“Weet jij hoe je grote veranderingen voor elkaar krijgt, zonder je organisatie of team compleet op zijn kop te zetten? Daarom hebben onze energieke en entertainende hosts in aflevering 7 een kanjer van een gast uitgenodigd.

Bianca Griffioen, Kanban expert en opleider bij Kanban University, deelt op enthousiaste en open wijze haar inzichten over 'managed evolutionary change'. Hoe zorg je voor structurele innovatie, met kleine aanpassingen in plaats van draconische transformaties?

In deze aflevering vol humor en openhartige gesprekken krijg je bruikbare tips over natuurlijke verandering en groei van je organisatie. Met Bianca's kennis van de Kanban methode leer je hoe je zonder al te veel chaos stap voor stap je team of bedrijf kunt verbeteren.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *