2: Voorspellen en plannen zonder Storypoints. Een verdieping op Flow Metrics.

In deze aflevering hebben we een heel speciale gast, iemand die we eigenlijk vanaf dag 1 al als gast in onze podcast wilden hebben, Wilbert Seele. 

Wilbert neemt ons mee in de verwarring over Europese en Amerikaanse t-shirts, afkeer van kretologie en waarom we wellicht meer tijd kunnen besparen door minder te doen aan het relatief precies willen inschatten van ons werk. En hoe je dat dan mogelijk zinniger kunt doen door middel van probalistische voorspellingen. En dat legt Wilbert dan weer heel eenvoudig uit aan de hand van de klassieke zeskantige dobbelstenen.

Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar betere voorspellingen voor  bedrijfsresultaten, een manager die de dienstverlening van zijn/ haar teams(s) wil verbeteren of een professional die zijn/ haar team taken beter wil plannen, deze aflevering van de Alles Kanban Podcast biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

Luister nu naar de Alles Kanban Podcast en ontdek hoe je met behulp van Kanban je dienstverlening naar een hoger niveau kunt tillen. Abonneer je vandaag nog en laat je inspireren door de kracht van Kanban.

Linkjes:


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *